top of page
Huoleton maailma etukansi.jpg

HUOLETON MAAILMA

 

Henkka kohtaa pojan, joka väittää olevansa hänen lapsensa. Tästä kehkeytyy tapahtumasarja, joka saa Henkan elämänarvot pyörähtämään ympäri. Todellisuus vaikuttaa illuusiolta ja tarumaailma alkaa näyttää todelta. Huolettomassa maailmassa kaikki on mahdollista. Kertomuksen näyttämölle pulpahtaa rakastuneita enkeleitä, viisaita avaruusolentoja ja arvoituksellisia hybridejä. Keijut vipeltävät ympäriinsä kujeilemassa. Taivaissakin meno on välillä yhtä vauhdikasta kuin antiikin jumalilla.

 

Aleneffin rajoja rikkova villi fantasia tarjoaa huolten maailmassa elävälle ihmiselle henkireikää. Se tihkuu romanttisia unelmia ja kirpsakkaa huumoria. Kertomus luotaa ihmisen perusiloon kannatellen lukijaa kohti valoisia mielenmaisemia.

 

ISBN 978-952-68805-1-8

Sid. 272 s. Piirroskuvitus.

2. painos 2088 kpl

1. painos 2098 kpl

Hinta sisältää toimituskulut Suomessa.

KIITOS, OSTAN TÄMÄN KIRJAN
PayPal ButtonPayPal Button

33 e

Henri Aleneff (s. 1961) tunnetaan elämänmyönteisistä romaaneista, jotka ovat jo vuosia innostaneet niin vanhoja kuin nuoriakin lukijoita. Hänen kirjansa ovat viehättävä yhdistelmä hersyvää huumoria, syvällistä ajattelua ja seikkailuhenkeä. Tarinoissaan Aleneff siirtää lukijansa milloin nykyajan Suomeen, milloin kaukaisiin maihin tai historialliseen ympäristöön. Perusteema kirjoittajan teoksissa pysyy kuitenkin samana: selviytyminen elämää koettelevista haasteista ja sen muistaminen, että jokainen päivämme on aina elämisen arvoinen.

KIRJAT 2001 - 2022

bottom of page